Mindenmás

Súlyos baleset történt a 47-esen, egy autó az árokban, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre (frissítve)

A reggeli algyői karambol után most sajnos még egy, súlyosabb baleset is történt a 47-esen. Valamivel 8 óra után két autó ütközött össze a sztrádán, a 184. kilométerszelvénynél, Hódmezővásárhely és Székkutas között. Információink szerint az egyik autó az árokba csapódott és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

A rendőrség mellett a katasztrófavédelem szakemberei is a helyszínre siettek, valaki beszorult az egyik járműbe. Teljes útlezárás mellett helyszínelnek az egyenruhások.

FRISSÍTVE: A VÁSÁRHELYI TŰZOLTÓK SIETTEK A HELYSZÍNRE

A katasztrófavédelem azt írja, hogy összeütközött két személyautó a 47-es főút 184-es kilométerénél, Hódmezővásárhely és Székkutas között. Az esethez a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A reggeli balesetről itt írtunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb