Mindenmás

Rendőri felvezetéssel, legalább hat busznyi katona érkezett Szegedre (videóval)

Legalább 6 busznyi katona érkezett rendőri felvezetéssel Szegedre – jelezte Ricsi olvasónk reggel 8 óra után nem sokkal, majd Zsolt is arról írt, hogy látta őket. Mint kiemelte, éppen a Szabadkai úton haladnak befele a városba. Azt, hogy ma katonai menetoszlop halad végig Szegeden már tegnap megírtuk nektek, az MH 4. Területvédelmi Ezred jelenleg személyi állomány átcsoportosítást hajt végre.

Zsolttól és Tamástól videót is kaptunk, köszönjük szépen! Utóbbi a Dorozsmai úton kapta a menetoszlopot lencsevégre.

@szeged365

Befutott a katonai menetoszlop Szegedre…

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365
@szeged365

Katonák érkeztek Szegedre… Köszönjük a videót Tamásnak!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

A közlemény szerint megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani az alábbi útvonalon:

  • Szent Gellért Fórum (Szeged, Városgazda utca 19)
  • Kossuth Lajos sugárút
  • Tisza Lajos krt
  • Dugonics tér
  • Aradi Vértanúk tere.

ÜNNEPSÉG VOLT MA SZEGEDEN

A katonák egyébként csapatzászló adományozási ünnepségre jöttek a szegedi Dómba. Az eseményen részeként szintén Szegedre jött dr. Czermann János, a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára, Dr. Kun-Szabó István vezérőrnagy, Magyarország Köztársasági Elnökének főhadsegédje, Takács Attila vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar Főnökének helyettese is.

Mint kiderült, Novák Katalin, Magyarország Köztársasági Elnöke csapatzászlót adományozott a 2023. január 1-én alakult MH 4. Területvédelmi Ezrednek, melynek ünnepélyes átadását tartották ma. “Egy katonai alakulat életében az egyik legfontosabb esemény, ahol az Elnök asszony által adományozott zászló került átadásra Huszár Ferenc ezredes, ezredparancsnok részére” – állt a Magyar Honvédség 4. Területvédelmi Ezred közleményében. A Szegedre érkezett katonák ezek után Tiszaszigetre mentek, Sándor olvasónk ott szúrta ki őket, aki videót is küldött szerkesztőségünknek. Köszönjük szépen!

@szeged365

Tiszaszigeten is feltűntek a katonák…

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb