Mindenmás

Elkapták a rendőrök a Mátyás téri SZIA kávézót lezúzó férfit, az is kiderült, hogy mit lopott el a tettes

Egy hajléktalan férfi törte be a Mátyás téri Szegedi Havas Boldogasszony templom bejáratnál üzemelő, Piaggio-ból épített SZIA kávézó ablakait múlt héten csütörtök este, mint a vendéglátóhely üzemeltetője közölte, a gyerekjátékoknak fenntartott ládát is lezúzta az illető – írtuk meg a történtek után, majd ma az is kiderült, hogy nyomozás indult az ügyben, a rendőrök pedig elfogták a 44 éves elkövetőt.

Az eset csütörtök este 9 körül történt, az elkövető először a gyereksarokban lévő ládát zúzta le, a zajra a ferences kolostor DOOR közösségi irodájában lévők figyeltek fel. Lementek, a férfi közölte, hogy éhes, adtak neki enni, kicsivel később azonban újabb hangok jöttek lentről, a delikvens ekkor a kávézóvá átépített, három kerekű Piaggio ablakait törte be némi zsákmány reményében.

TÖBB DOBOZ ÜDÍTŐITALT LOPOTT

Mint ma a rendőrség közleményéből kiderült, végül nyomozás indult az ügyben. Így írnak az egyenruhások a történtekről: “bejelentés érkezett 2023. október 5-én a rendőrségre, hogy egy mozgóbüfé szélvédőjét és az oldalsó ablaküvegét betörték, valamint több doboz üdítőital is eltűnt a helyszínről. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként rövid időn belül előállítottak egy 44 éves férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki a Szegedi Rendőrkapitányságon. A tettes beismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene lopás vétsége miatt indult eljárás.”

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb