Mindenmás

Eltűnt két gyerek Csongrád-Csanádban, a rendőrök egy 13 éves fiú és egy 15 éves lány megtalálásában kérnek segítséget

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 13 éves fiú és egy 15 éves lány megtalálásában – tudtuk meg a rendőrségtől. Mint kiemelték, a Csongrádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Farkas Sándor Mátyás és Horváth Mária Valentína eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 13 éves fiú és a 15 éves lány 2023. október 9-én délután egy tömörkényi iskolából nem tértek haza tartózkodási helyükre, onnan ismeretlen helyre távoztak, azóta életjelet nem adtak magukról. Mint kiemelték:

  • Farkas Sándor Mátyás 150 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, fekete hajú. Eltűnésekor sötétkék-szürke melegítőt, kék-piros mellényt és kék sportcipőt viselt.
  • Horváth Mária Valentína 155 centiméter magas, vékony testalkatú, vállig érő, barna hajú, amit általában kiengedve hord. Eltűnésekor fehér pulóvert, fekete farmernadrágot, piros mellényt és fehér sportcipőt viselt.

A Csongrádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiú és lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb