Mindenmás

Belerongyolt a rendőrautóba egy migránsokat szállító tehergépkocsi Ásotthalomnál

Zajlott az élet Ásotthalmon a hét első napján is, a település külterületén ugyanis egy embercsempészt, illetve migránsokat fogtak a járőrök. A rendőrség tájékoztatása szerint egy albán sofőr a jármű megállítása során nekiütközött egy szolgálati kocsinak, majd az illegális bevándorlókkal együtt elmenekült.

Mint a rendőrség közleményéből kiderült, Ásotthalom külterületén a magyar-szlovák közös járőrszolgálat tagjai október 9-én 1 óra 17 perckor ellenőriztek egy magyar honosságú tehergépkocsit, amelyet egy albán férfi vezetett. A jármű megállítása során nekiütközött egy szolgálati személygépkocsinak, személyi sérülés azonban szerencsére nem történt.

ELFOGTÁK A MIGRÁNSOKAT ÉS A SOFŐRT

Az is kiderült, hogy a jármű vezetője és utasai ezt követően kiszálltak és elhagyták a helyszínt, azonban mind a gépjármű vezetőjét, mind 43 fő magukat török állampolgárnak valló utasait a közelben elfogták, illetőleg feltartóztatták. Hétfőn egyébként Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 17 esetben összesen 615 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Mórahalom, Öttömös, Röszke, Ruzsa és Zákányszék közigazgatási területén.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb