Mindenmás

Gengszterélet, Szegeden: elloptak egy kerékpártárolót a Kálvin téri gyógyszertár elől, a rendőrség keresi a tetteseket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a férfinak és nőnek az azonosításában, akik kerékpártárolót vittek el egy belvárosi üzlet elől. Mint a rendőrség közleményében olvasható, a Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A feljelentés szerint 2023. augusztus 21-én, éjfél után 36 perccel az elkövetők elvittek egy biciklitárolót Szegeden, a Kálvin téri gyógyszertár elől. A biztonsági kamera felvételt készített a tettesekről:

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekményről információja van, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16–22.)! A névtelenség megőrzése mellett bejelentést lehet tenni a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400-as számán, a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívón.

Apropó, őket is keresi a rendőrség:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb