Kikapcs

Szeged, a “mediterrán ékszerdoboz”, most még vonzóbb. A Napfény Műterem olyan magnetizmussal vonzotta magához a szegedieket, hogy muszáj volt nekünk is kipróbálni

A Napfény Műterem a legjobb helye az igazi találkozásoknak! Szegeden itt érezheted át legjobban a művészet és a gasztronómia összhangját! A Szeged365 szerkesztősége már korábban is hallott a hely ételeiről és egyedi atmoszférájáról, de ami most történik, az levesz a lábáról bárkit!

Az elmúlt hónapban mi, a Szeged365 stábja, magunk is tapasztaltuk a hely által kínált kulturális gasztronómiai élményeket. Beleszerettünk Pokorny Lia és Elek Ferenc “Válótársas” előadásába, megérintett minket Borovics Tamás Faludy-estje, és elvarázsolt a Docpino Band világzenéje, mindehhez pedig elengedhetetlen volt a kellemes vacsora.

MI KÖVETKEZIK?

Október 12., Csütörtök – Pokorny Lia Zenés Estje:
Itt az idő, hogy újra csatlakozzatok hozzánk egy egészen különleges zenei utazásra. Pokorny Lia, Grósz Zsuzsanna kíséretében megidézi Ella Fitzgerald “I Got Rhythm” és más ikonikus dalok erejét. De nem csak erről lesz szó; a magyar dalok sem maradnak ki a repertoárból. Az estet egy ínycsiklandó vacsora koronázza meg. Az eseményre minden jegy elfogyott már.

December 9. Klem Viktor előadása
Decemberben, Klem Viktor egyedi előadásával vár benneteket, ahol a komolyzene és a stand-up találkozik Patrick Süskind “A Nagybőgő” című művében. Ezt követően természetesen egy ínycsiklandó, több fogásos vacsora vár rátok.

 Információ és jegyek:

NE MARADJ LE!

Egy dolog biztos: a Napfény Műterem olyan atmoszférát és élményt nyújt, amihez foghatót nem találtok a városban. A jegyek gyorsan elfogynak, így ne habozzatok!

  • Helyszín: Napfény Műterem, Szeged
  • Dátum: december 9. 18:00
  • Jegyár: 14.900,-
  • Jegyek elővételben kaphatók a Napfény Műteremben nyitvatartási időben.

Gyertek és éljétek át ezt a különleges élményt a Napfény Műteremben! Legutóbbi itt írtunk a Napfény Műteremről: 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb