Mindenmás

Újra mennyiségi korlátozást vezetett be az egyik Szegeden is működő multi

A Szegeden is több üzlettel rendelkező Tesco október 12-től kénytelen volt mennyiségi korlátozást bevezetni a csirkemellfilére, mert állításuk szerint hatalmas volt rá az érdeklődés. Az Árfigyelő adatai szerint augusztus óta itt volt a legolcsóbb a fent is említett termék, ezért lehetett ekkora az érdeklődés.

Az exárstopos termékek – melyek közé a csirkemellfilé is tartozik – kedvező árképzése miatt ezekre az árucikkekre nagy volt az érdeklődés, ezért az áruház október 12-től korlátozást vezetett be az egyszerre vásárolható mennyiségekre vonatkozóan – írja a cég a honlapján. Hozzátették, hogy a limit mind a versenytársak korlátozásaihoz, mind pedig a hatósági árak idején engedélyezett mennyiségekhez képest magasabb, és bőven fedezi a háztartások heti igényét, azt azonban egyelőre nem közölték, hogy mennyit lehet belőle egyszerre vásárolni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb