Mindenmás

Elképesztő siker volt a Zengő Alföld nyílt napja — mi is kikukucskáltunk az eseményre, ahol megtudtuk azt is milyen üveg van a Mars-on…

Közelebbről is megismerkedtünk a Zengő Alfölddel. Abban egyetérthetünk, hogy Szegeden nem sokan élnek olyanok, akik még ne találkoztak volna a céggel. Nem is olyan rég bővítették telephelyüket, ami bizony nagyon kellett: mikor ott voltunk, akkor is folyamatosan özönlöttek a vásárlók. Szerencsénk volt, mivel nyilatkozott nekünk Békevári Tímea a Zengő Alföld pénzügyi vezetője, sőt a Saint – Gobain műszaki vezetője, Vágó Dávid is elárult több hasznos részletet a Szeged365-nek. Nekünk külön izgalmas részlet volt, hogy a cég üvege megtalálható a Mars-on is!

Amint beléptünk a Zengő Alföld nyílt napjára kellemes illatok fogadtak, na meg teltházas, izgalmas szakmai előadások Külön kíváncsiak voltunk az építőipar  fenntarthatóságának növelésére, arra, hogy hogyan kerülhetett a Saint- Gobain üvege a Marsra, és természetesen a szakmai előadások témája után is érdeklődtünk.

A ZENGŐ ALFÖLD TÖRTÉNETE

A Zengő Alföld meghatározó szerepet tölt be Szeged építőiparában. Az évek alatt számos projektben vettek részt, többek között fenntartható technológiák bevezetésében is, és megannyi projektet szolgáltak és szolgálnak ki magas minőségű alapanyagokkal. Az emberséges méret lehetővé teszi, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsanak, és valódi kapcsolatokat alakítsanak ki ügyfeleikkel, ráadásul elképesztő jó áron. Szegeden központi helyen van a Zengő Alföld, amikor ott voltunk akkor is folyamatosan érkeztek a vásárlók, akik arról nyilatkoztak nekünk: a különböző akciók és a szakértő kiszolgálás miatt választják a Zengő Alföldet! A nyílt napon exkluzív interjúban beszélgettünk Békevári Tímeával, a Zengő Alföld pénzügyi vezetőjével, aki bemutatta nekünk Vágó Bálintot, a Saint – Gobain műszaki vezetőjét is.

MIÉRT ÉRDEMES AKÁR MOST IS KILÁTOGATNI?

A nyílt nap alapján bátran mondhatjuk, hogy érdemes közelebbről is megismerkedni a Zengő Alfölddel. Az eseményen láthattuk, hogy milyen szerteágazó a tevékenységük, és milyen magas szakmai színvonalon dolgoznak. A Zengő Alföld 25 éve bizonyította Szegeden, hogy megbízható partner minden olyan ügyfél számára, aki valódi minőségre és szakértői tudásra vágyik.

Elérhetőségek:
Weboldal: www.zengoalfold.com
E-mail: [email protected]
Telefon: (62) 541 930

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb