Szegedi Arcok

Hozd a kártyád, vidd a matracod! Édes álmok, szegedi módra az Álommanó ágy – és matracboltban

Alaposan belehúzott a három hónapja családi vállalkozásként elindított Álommanó ágy – és matracbolt, akik a 30%-os kedvezménnyel szőnyegbombázó Halloween-akciójukat egy újabb meglepetéssel fejelték meg: a csúcsminőségű, de korrekt áron kínált Bestdream matracokat és párnákat ezentúl egészségpénztári kártyára is el tudod hozni tőlük.

Ha benned is felmerült már az EP kártyád nézegetése közben az a kérdés, hogy

“mégis, mi a frászra lehet használni ezt?”

most szinte biztos, hogy megnyugvásra lelsz. Az Álommanó – melynek alapítója, Molnár Sándor 3000 eladott matrac és hosszú évek tapasztalata után döntött úgy, hogy egy franchise kötelékéből kiválva önálló, családi vállalkozást indít – ezentúl ugyanis egészségpénztári kártyát is elfogad, sőt, rögtön matracra és párnára is használhatod azt.

Hogy mire, már csak rajtad múlik, amíg gondolkodsz, máris adunk pár tippet shopping-oláshoz:

  • Mivel földön aludni maximum csak Rambo szeret, javaslunk egy fenyőből készült Etsberger ágyat, amely amellett, hogy olyan illatkavalkádot varázsol az otthonodba, mintha favágó lennél egy kanadai fenyőerdőben, még feltűnően korrekt áron is vár Rád. Mint korábban írtuk, október 21-ig, most szombatig az összes variációra 30% kedvezményt adnak, amely összesen 30 féle ágyat jelent. 30%, 30 ágyra, ez azért elég ütősen hangzik, igaz?
  • Az ágyra matrac is kell, ha Nagy Péter súlyemelő olimpikonunkhoz hasonlóan – aki pár hete saját maga is letesztelte az Álommanó kínálatát – a keményebb matracokat preferálod, egy Best Dream Cashmere HD a tökéletes választás.
  • Apropó, kiegészítők: párna, paplan, miegymás – ezeket mind-mind nagyon baráti áron találod meg a Bécsi körút 26-ban, ráadásul, mint írtuk, a párnák esetében is bevetheted az EP kártyád.

Siess, az akció már csak szombat délután 1-ig tart, ha megjött a kedved (vagy az EP kártyád kedve) egy kiadós, igazán pihentető alváshoz, az Álommanó Ágy és Matracbolt a Bécsi körút 26-ban vár, hétfőtől péntekig 10 és 18, szombaton 9 és 13 óra között. Az info vonalat maga a tulajdonos veszi fel, ennél autentikusabb segítséget – szerintünk – a világon sehol sem kapsz: 70 / 337 – 9963.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb