Mindenmás

Kicsi a rakás: 17.000 (!) tonna törmeléket rakott le egy fickó Dorozsmán, természetesen illegálisan

A konkrét szám 17 ezer tonna, amelyet az 55 éves delikvens egy családi ingatlan területén “depózott” le a Mad Max filmek képi világát idéző stílusban. Nem aratott osztatlan sikert, a rendőrök nemrég előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a Kisteleki Rendőrkapitányságon.

A napokban lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki több ezer tonna törmeléket rakott le illegálisan Szeged-Kiskundorozsma területén – írta közleményében a rendőrség.

A megalapozott gyanú szerint egy férfi 2023. március 14-el bezárólag éveken keresztül engedély nélkül helyezett el és tárolt vegyes építési-bontási hulladékot egy családi tulajdonban lévő ingatlanon. Kiderült, hogy az elmúlt időszak alatt megközelítőleg 17 ezer tonna törmeléket halmozott fel. A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, mely során a látókörükbe került egy 55 éves szegedi lakos, akit előállítottak, és gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a Kisteleki Rendőrkapitányságon.

“A hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt indult ellene eljárás, amit kollégáink lezártak, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek”

– tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb