Szegedi Arcok

Idén is bekerült a legnagyobb hazai márkák elitklubjába a Szeged határában működő CE Glass

A tavalyi siker után idén is bekerült az ismert és magas színvonalat képviselő hazai márkák elitklubjához a Szegedről indult CE Glass Industries. A MagyarBrands versenyén a szakmai zsűri az üvegipari vállalatot 2023. legkiválóbb innovatív márkái közé sorolta – tudtuk meg a vállalattól csütörtökön.

Mint kiemelték, a MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A MagyarBrands program küldetése az elmúlt 14 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

SZIGORÚ SZEMPONTOK ALAPJÁN ÉRTÉKELNEK

A több mint 3000 magyar márka közül egy rendkívül komplex folyamat során, üzleti adatok valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján határozzák meg azt a szűkített klubot, amely kiérdemelheti a MagyarBrands védjegyet. A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében, alapításában magyarok vettek részt.

A díjak odaítélésekor olyan szempontok játszottak szerepet, mint például a tradíció és innováció, a reputáció, az identitás és a társadalmi hasznosság. Ezen szempontok alapján a szakmai zsűri többek között értékelte a CE Glass családi hagyományokra építő üvegipari tevékenységét, innovatív üvegfeldolgozási technológiáit, géppark-modernizációját, továbbá a zömmel szegedi vagy Szeged környékén élő munkavállalóinak elégedettségéért tett lépéseit. A vállalat ezek alapján idén is bekerült az ismert és magas színvonalat képviselő hazai márkák elitklubjához, a MagyarBrands 2023 legkiválóbb innovatív márkái közé sorolta.

Mint megtudtuk, az idei évben nem ez az első alkalom, hogy a CE Glass csapatát szakmai díjban részesítik: szeptemberben a vállalat Sziltherm hőszigetelő ablaküvege Érték és Minőség Nagydíjat nyert, a K&H Bank pedig a családi vállalat sikeres hosszú távú stratégiáját díjazta.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb