Kikapcs

Szegeden érkeznek a hűvösebb napok! Érdemes a lelkünket is felmelegíteni a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében!

Szegedi rendezvények, amelyek felmelegítik a lelkeket és közelebb hozzák a kultúrát városunk szívéhez? Igen, a Napfény Műterem Exkluzív Rendezvényterme meghirdette az őszi rendezvényeit is. Érdemes gyorsan venni rá a jegyeket! Mutatjuk mikor mire számíthatsz Szeged szívében. 

KABARÉ EST 1.0 AZ UTOLSÓ November 5-én a humoré lesz a főszerep a Kabaré Est 1.0 Az utolsó című rendezvényen. A nevetés garantált, a jó hangulat pedig magával ragadó lesz. További részletekért és jegyvásárlásért kattints ide.

IKONOK A NAPFÉNYBEN November 7-én egy igazán különleges estén vehetünk részt. Lukács Sándor, a nemzet színésze lesz a középpontban az Ikonok a Napfényben című rendezvényen. Élvezze a színművészet és a történelem összefonódását ezen az emlékezetes estén. További információért kattints ide.

KLEM VIKTOR BEMUTATJA December 9-én Klem Viktor egy különleges előadásban mutatja be Patrick Süskind: A Nagybőgő című darabját. A zene és az irodalom találkozása garantáltan magával ragadó lesz. Információink szerint ide már nem sok szabad asztal van, érdemes foglalni gyorsan a helyünket. 

Ha esetleg még nem jártál a Napfény Műterem Exkluzív Rendezvénytermében, akkor eláruljuk: itt vacsorázott nem rég Marco Rossi a Magyar Labdarúgó-válogatott kapitánya, de Csuja Imre is teltház előtt adta elő műveit. Legutóbb Pokorny Lia Füst estjét élvezhette a szegedi közönség. A teltházas vacsoraesten a művésznővel is beszélgettünk, ha esetleg nem nézted még meg, itt most megteheted:  

Szeged városa mindig is büszke volt kulturális örökségére és az itt megrendezésre kerülő eseményekre. A hidegebb hónapok sem jelentenek akadályt a kulturális élet pezsgéséhez, sőt, kiváló alkalmat teremtenek arra, hogy új élményekkel gazdagodjunk. Ne hagyd ki ezeket a kiváló programokat, és élvezd a kultúrát, a közösséget és a szegedi vendégszeretetet! E-mailben és telefonon is lehet jelentkezni az eseményekre:
+36 30 952 6500
[email protected],
személyesen pedig Szeged szívében a Széchenyi tér 2/a szám alatt. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb