Mindenmás

Napi trash: rendőröket harapott meg egy nő Hattyason, előállították (frissítve)

“Volt egy kis cirkusz a sarkon” – írta nekünk szombat este 8 körül János, aki arról számolt be, hogy a Kamarási és Pancsovai utcák sarkán történt attrocitás, Szeged-Klebelsberg telepen (vagy ahogy 10-ből 9 szegedi hívja, Hattyason). A beszámoló alapján

  • a rendőrök azért érkeztek a helyszínre, hogy előállítsanak egy nőt,
  • amiért az utóbbi egy trailert rongált meg,
  • majd nekitámadt a rendőrökre, János szerint az egyiket még meg is harapta.

“Tiszta Chicago” – írta olvasónk, aki szerint a konfliktus addig fajult, hogy a végén már 8 rendőr volt kint a helyszínen.

Szeged365 olvasói beszámolókból úgy tudjuk, a középkorú nőt előállították. Az ügyben érdeklődtünk az ORFK-nál, amint reagálnak, cikkünk frissülni fog.

FRISSÍTVE (21:57): MEGSZÓLALT A RENDŐRSÉG

Cikkünk megjelenését követően kaptuk a telefont az ORFK sajtóügyeletétől, akik megerősítették azt, hogy intézkedni kellett egy nő miatt, aki egy trailer kapcsán került konfliktusba egy másik nővel és férfival, viszont a Szeged365 olvasói beszámolókban bekövetkezett harapásról nem tudtak. Az atrocitás akkor vette kezdetét, amikor a fent említett páros megállt a hölgy háza előtt a járművel, amit követően a hattyasi nő dühbe gurult. A kivezényelt rendőröket a trailer-t lerakó férfi és nő hívta ki.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb