Szegedi ArcokVideo365

Best of Tempó Taxi: elhoztuk a Tempó Taxi elmúlt 40 évének legjobb sztorijait

Készítsd elő a zsebkendőt, mert a “Szegedi Taxi Arcok” történetein vagy örömödben vagy bánatodban, de biztosan sírni fogsz! Szeged legnagyobb múlttal rendelkező, ikonikus taxitársasága, az idén negyven éves Tempó Taxi megannyi életpályával, nevettető vagy könnyfakasztó történettel, hőstettel büszkélkedhet – ezekből szemezgetünk nektek.

“A SZTORI ÉLETEM, AMIKOR SZÉTLŐTTÉK GÉPPISZTOLLYAL A TAXIMAT”

Számos izgalmat éltek át a sofőrök, sokszor életveszélynek voltak kitéve, de a lélekjelenlét és becsületesség, a jó szándék soha nem hagyott alább bennük, méltán nevezhetjük a Tempó Taxi kollégáit a szegedi utak hőseinek. “Ez nem egy olyan munkahely, hogy beülök az irodába és felveszem hónap végén a fizetést” – árulta el Konczos Lajos, alias “Potyó”, Molnár Ferenc, becenevén “Pufika” történeteit és személyiségét pedig örökre szívünkbe zártuk.

“GÁZT KISANYÁM”

A női sofőrök rátermettségét, lélekjelenlétét is ki kell emelnünk a Tempó Taxi vonatkozásában, Zsuzsika móresre tanított egy modortalan fiatalembert és kiadta az ukázt: “Na kifelé Kisapám!” Lévai Zsuzsa meghatározó, bátor, női karaktere az ikonikus taxitársaságnak. Papdi Ernővel egymás szavába vágva mesélték a jobbnál jobb -esetenként pikáns- anekdotákat.

“NEKEM MÁR NEM KELL GPS, HOGY VALAKIT HÁZHOZ VIGYEK”

Mr. Tempó Taxi, alias Nógrádi Attila és kollégái egészen biztosan úgy ismerik szeretett városunkat, mint a tenyerüket. Harmincöt év taxizás távlatából visszatekintve elárulta nekünk Attila, hogy még csak most kezd belelendülni igazán. Király Leventétől kezdve számos újságírót, orvost, színészt, élsportolót szállítottak a “Szegedi Taxi Arcok”, akikkel – fogalmazhatunk úgy is, hogy – családias, baráti viszony alakult ki, hisz a taxizás is egy bizalmi hivatás. Ami a gépjárműben elhangzik, az ott is marad, ez alapszabály, hisz ez egy “zárt körű rendezvény” – fogalmazott Attila.

A nem mindennapi sztorikért, lesd meg videónkat!

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb