Sport

Jól játszott a csapatunk, a listavezető végül egy ponttal távozott! Hajrá Szeged!

Közel 2500 néző gyűlt össze a hosszú hétvégén a Szent Gellert Fórumban. Eleinte nekünk esett a papíron esélyesebb Győr, de mégis mi szereztük meg a vezetést.

Az első félidőben szemet gyönyörködtető játékot élvezhettünk, de sajnos Óvári Zsolt sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot, a helyére Borvető Áron érkezett: kényszerű csere történt. Jó csere lett: szögletet követően Szilágyi Zoltán megcsúsztatta a labdát, Borvető pedig gyakorlatilag az első labdaérintéséből a hálóba juttatta. 1-0-val mentek a csapatok pihenni.

Az ETO felpörgette a második félidő első perceit! Sajnso egymás után dolgozta ki a helyzeteket a kapunk előtt, több helyzetet is hálóőrünk, Molnár-Farkas Tamás védett bravúrral, de egy esetben Ő sem tudott már segíteni: a baloldalról beívelt labda ide-oda pattogott a tizenhatoson belül, míg végül az előre húzódó Keresztes Krisztiánhoz került, aki közelről a hálónkba lőtt: 1-1.

A nagyszámú közönség élvezhette a találkozót, a Szeged remekül támadta az ellenfél kapuját. A legnagyobb helyzetbe Borvető került, egy az egyben támadhatta az ellenfél kapuját, de sajnos a kapus mellett elgurított labda végül nem hozta el a győzelmet.

MERKANTIL BANK LIGA, 12. FORDULÓ
SZEGED-CSANÁD GA–ETO FC GYŐR 1–1 (1–0)

Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 2372 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Nagy Viktor, Dobos Dávid)
SZEGED-CSANÁD GA: Molnár-Farkas – Könczey (Kővári, 82.), Szilágyi Z., Nagy Zs., Gera N. (Papp Á., 62.) – Nyári (Bíró B., 62.), Haris – Prosser (Tóth B., 62.), Márkvárt, Óvári (Borvető, 37.) – Gajdos. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
ETO FC GYŐR: Ruisz – Szépe, Boldor (Diarra, 64.), Keresztes K. – Vera, Anton, Tóth R. (Vingler, 58.), Vianna – Bumba, Csóka (Kröhn, 58.), Skvarka (Riquelme, 80.). Vezetőedző: Antonio Munoz
Gólszerző: Borvető (40.), ill. Keresztes K. (53.)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb