Sport

Öt meccse veretlen a Szeged-Csanád GA, de vasárnap nem lesz egyszerű dolguk: a listavezető Győr csapatát fogadják a Szent Gellért Fórumban

Igazi rangadót rendeznek ma délután a Szent Gellért Fórum centerpályáján, ugyanis az öt mérkőzés óta veretlen Szeged-Csanád GA csapata a jelenlegi listavezetőt, a Győri ETO csapatát látja vendégül – közölte a klub.

A Szeged-Csanád GA csapata a legutóbb öt mérkőzésén nem talált legyőzőre, a válogatott szünetet megelőzően Szombathelyen hátrányból felállva, Gajdos Zsolt góljának köszönhetően – aki egyébként jelölt a Legszegedibb Sportoló díjra idén – 1-1-es döntetlent ért el Alekszandar Sztevanovics alakulata. A veretlenségi sorozatot valamelyest árnyalja, hogy ezen időszak alatt négy döntetlen mellett csupán egy győzelmet sikerült elérni, így 11 fordulót követően 18 ponttal a tabella 5. helyéről várják a kék-feketék az éllovas Győr elleni rangadót.

A KÉT CSAPAT EDDIG ÖSSZESEN 10 ALKALOMMAL TALÁLKOZOTT

Az ETO FC Győr csapatával eddig 10 alkalommal találkoztak a kék-feketék: az örökmérleg 4 szegedi győzelem mellett 4 döntetlent és 2 ETO-sikert mutat. Az összesített gólarány 9-8 a szegediek javára. Az előző szezonban az ETO-parkban hátrányból fordítva, 2-1-re nyertünk Gajdos Zsolt és Szilágyi Zoltán találatainak köszönhetően. A tavaszi visszavágón a Szent Gellért Fórumban 1-1-es döntetlent játszottunk a Rába-partiakkal, a szegediek gólját akkor Temesvári Attila szerezte.

ALEKSZANDAR SZTEVANOVICS: RENDKÍVÜL KÉPZETT CSAPAT ELLEN JÁTSZUNK

Alekszandar Sztevanovics: – A liga egyik legerősebb keretével rendelkező, rendkívül képzett csapattal játszunk vasárnap. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Győr egyénileg magas minőséget képviselő játékosokból áll, ugyanakkor többször is megmutattuk már, hogy erős együttesek ellen is képesek vagyunk jól futballozni. Ebből kifolyólag optimistán várjuk a találkozót. Kompaktan, agresszívan és valódi csapatként kell játszanunk. Ha így teszünk, és mindemellett a koncentrációnkat is megőrizzük a végsőkig, jó esélyünk lesz a sikerre. Nagyon örömünkre szolgált, hogy a legutóbbi mérkőzéseinken a szurkolóink szép számban biztattak bennünket. Ez nagyon fontos a klub és a játékosok számára egyaránt. Nagyra értékeljük drukkereink támogatását. Bízom benne, hogy vasárnap is sokan lesznek a Szent Gellért Fórum lelátóin – osztotta meg gondolatait a mérkőzés előtt a szegediek vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb