Mindenmás

Azt hitted, hogy vége az őszi dekorációk idejének? Az SSI Home Design megmutatja, hogy még csak most kezdődik!

Azt hitted a halloween-i dekorációkkal vége az őszi díszítésnek? Akkor el kell áruljuk, hogy tévedtél. Az SSI Home Design most lendül bele igazán az őszbe, ugyanis hatalmas akcióval várnak minden szegedit a Bibó István utca 1. szám alatt. Simon Szimonetta, az SSI Home Design egyik megálmodója és lakberendezője mutatta be a legjobb ajánlataikat.

Stábunk érkezésekor hatalmas volt a nyüzsgés az SSI Home-nál, ugyanis éppen választották ki az akciós termékeket. Szimonetta elárulta, hogy nem egyszerű kiválasztani, melyik terméket kínálják kedvezményesen, de mindig igyekeznek a vásárlók kedvenceiket berakni az ajánlatba.

Ezen a héten naponta változó akciókkal várnak Téged is személyesen és a webshopban. A lenti videóból kiderül, mikre csaphatsz le ezen a héten:

Az SSI Home Design Kft. számára a lakberendezés nem csupán egy munka, hanem művészet. Az egyedi, stílusos és funkcionális designokat a Szimonetta, és testvére Alexandra által vezetett kreatív csapat alkotja meg, az ügyfelek elképzeléseit és igényeit figyelembe véve.

Simon Szimonetta a kamerán kívül elárulta, hogy már nagyban készülnek a közelgő karácsonyra is. Az ünnepek közeledtével az SSI Home Design Kft. még több különleges ajánlattal és egyedi karácsonyi dekorációval várja majd az érdeklődőket. Így bárki, aki különleges és egyedi karácsonyi ajándékokat keres, vagy otthonát szeretné karácsonyi hangulattal feltölteni, az SSI Home stúdiójában és webshopjában mindent megtalálhat, amire szüksége van.

Az SSI Home Design Kft. stúdiója Szegeden a Bibó István utca 1. szám alatt található, és az egyediség és minőség iránti szenvedélye miatt híres a városban. Az egész csapat mindent megtesz azért, hogy a Ti otthonaitokat olyanná varázsolhassák, amilyennek mindig is szerettétek volna.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb