Mindenmás

Beragadt a liftbe egy ember a Rókusi körúton, a tűzoltóknak kellett felnyitni a lezárt felvonót

Nemzeti ünnepünkön, azaz október 23-án sem volt nyugalma a helyi tűzoltóknak. A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság keddi összesítőjében azt közölték, hogy egy nagy testű kutyát is menteni kellett Derekegyházán, valamint egy liftbe rekedt embert is Szegeden.

A beszámoló szerint a kútba esett egy nagy testű kutya hétfőn az egyik derekegyházi tanya udvarán. A szentesi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével, sértetlenül emelték ki a négylábút a több méteres mélységből.

BERAGADT A LIFTBE EGY EMBER A RÓKUSI KÖRÚTON

Mindezek mellett hétfőn műszaki hiba miatt a liftben rekedt egy ember az egyik Rókusi körúti társasházban. Itt a szegedi hivatásos egység nyitotta fel a lezárt felvonót, személyi sérülés szerencsére nem történt. A katasztrófavédelem azt is hozzátette, hogy a gyalogosokat is veszélyeztette egy nagy méretű, magasban lógó faág hétfőn Szegeden. A város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést. A beavatkozást követően a forgalom zavartalanul haladhatott tovább. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb