Kikapcs

Halloween, T-Rexszel fűszerezve: rémségek szabadulnak el a Szeged melletti Dínóparkban

Az ásotthalmi Dínópark halloweeni bulival zárja az idei szezonját. Október 29-én délelőtt 10 órától este 6 óráig boszorkányok, zombik, vérfarkasok és vámpírok lepik el a Dínóparkot annak érdekében, hogy kicsik és nagyok egyaránt rémisztően jól szórakozzanak.

Vitatkozhatunk arról, hogy az angolszász Halloween mennyi nem magyar ünnep, vagy ősi magyar szokások másként értelmezése, de tök felesleges. A lényeg inkább az, hogy mókás az egész és bizony némi jókedv és mókázás mostanában igazán ránk fér. Ezért inkább hagyjuk az ünnep mibenlétének boncolgatását és élvezzük a tökös latte-t, a horrorfilmeket és az egész boszorkányosan szórakoztató ünnepet, valamint a köré csavart műsorokat, ahogyan azt az ásotthalmi Dínóparkban is tehetjük október 29-én délelőtt 10 órától este 6 óráig.

Unatkozni biztosan nem fog az lurkó, aki kilátogat oda. Lesz tökfaragás, cukorkakeresés, arcfestés, jelmezes minidisco, ugrálóvár, kirakodóvásár és a mi személyes kedvencünk, kürtőskalács is kapható lesz.

Ezeken felül, ha tényleg igazán beleélnéd magad a halloweeni őrületbe, nem árt megfontolni, hogy a családdal az Addams Family-nek öltözzetek be, ugyanis a galád család tagjainak beöltözött látogatók jövő évi bérletet nyernek a Dínóparkba.

A Dínópark egyébként a nyáron sem pihent, sőt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb