Mindenmás

Napi szürreál: a vízelvezető árokban rejtőzött el az a férfi, aki egy széfet lopott el Szegeden

A Készenléti Rendőrség járőrei és a helyi rendőrök közös munkája nyomán elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki széfet lopott Szegeden – tudtuk meg a rendőrségtől kedden.

Mint kiderült, a Készenléti Rendőrség járőrei 2023. október 20-án éjszaka egy vízelvezető árokban rejtőzködő emberre lettek figyelmesek Szegeden. A gyanús férfihoz közelítve észre is vették a bujdoklás okát: az illető egy széfet szorongatott a kezében.

ÜZLETBŐL LOPTA A SZÉFET

A nyomozás során a detektívek nem csak azt állapították meg, hogy a feltételezett elkövető egy szegedi üzletből lopta a széfet, hanem azt is, hogy egy másik helyiségbe is erőszakkal próbált meg bejutni éjszaka. A férfit a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki. Tekintettel arra, hogy korábban is követett el tulajdon elleni bűncselekményeket, üzletszerűen elkövetett lopás miatt kell felelnie.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb