Mindenmás

Olvasói fotókon a Szeged felett elhúzó katonai gépek, de az is kiderült, még több harci járművel találkozhatunk a héten környékünkön

Kedden este írtuk meg, hogy néhány, Pápáról elindult katonai gép húzott el Szeged felett. Azóta több Szeged365 Olvasótól kaptunk videót és fotókat a vasmadarakról, ezeket hoztuk most el nektek. Úgy tűnik, ez egy ilyen hét, ugyanis Tiszaszigeten is katonai járműveket fotózott Olvasónk, csütörtökön pedig katonai menetoszlop indul Hódmezővásárhelyről.

Ágoston, Olvasónk az éjszaka sötétségében kapta el kedden egy videó erejéig a katonai gépeket. Felvételén láthatjuk az apró villódzó fényeket, melyek jelölik a helikopterek útját a sötét égbolton:

@szeged365

Katonai gépek húztak el Szeged felett kedden az éj sötétségében.

♬ original sound – Szeged365 –

Olvasónk, Miklós Hódmezővásárhelytől körülbelül 5 kilométerre, a 45-ös főút mellett kapott lencsevégre pár harci helikoptert ugyanannak a napnak délutánján. A távolság miatt apró, pici pöttyökként látszódnak, de jól kivehetőek azért a képeken a helikopterek.

Mindeközben szerdán Olvasónk, Vilmos Tiszaszigeten volt szemtanúja, ahogy katonai járműveket szállítanak a településen:

CSÜTÖRTÖKÖN KATONAI MENET INDUL HÓDMEZŐVÁSÁRHELYRŐL

Úgy tűnik, ez egy ilyen hét, ugyanis csütörtökön még többet láthatunk a katonai járművekből környékünkön. A Magyar Honvédség Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár katonái október 26-án (csütörtök) 8 és 12 óra között katonai menetet hajtanak végre. Az említett időszakban katonai gép- és harcjárművekből álló menetoszlopokra kell számítani Hódmezővásárhely-Dóc útvonalon, írta meg a Promenád.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb