Mindenmás

Lehetetlen challenge reggelre: juss át időben a Tompai Kapu úti vasúti átjárón – ez közel 40 percbe telt ma

A szeptemberi átépítés két vágányt érintő utómunkálatai miatt kedden ismét lezárták a Tompai Kapu úti vasúti átjárót Klebelsberg-telepnél. Alighogy megkezdődtek a munkálatok, a reggeli dugó is megszokott lett a helyszínen. Kriszti olvasónk ma azt írta szerkesztőségünknek, hogy hatalmas a torlódás reggelente, ma röpke 37 perc volt átjutni Klebelsberg-telepről Szegedre.

Azt is írta olvasónk, hogy a Gyálarétre vezető úton a Hattyasi fagyizóig ér a sor, teljesen használhatatlan. Olvasónk szerint ahogy átjutott a Tompai Kapu úti munkálatokon, arra lett figyelmes, hogy a Vadkerti tér után a Sárkány utcán is dolgoznak, itt is félpályás útzár, és hatalmas dugó van.

Köszönjük a fotókat Krisztinek!

A SZABADKAI ÚT FELÉ LEHET KERÜLNI

A Földmíves és a Sárkány utca felújítása a múlt héten kezdődött meg Szegeden. Kovács Tamás gazdasági alpolgármester elmondta, ezek a legforgalmasabb alsóvárosi utcák, ezért teljes pályarekonstrukciót végeznek. Jelenleg a Nyíl utcától a Szécsi utcáig dolgoznak a szakemberek, a munkálatok miatt lámpás forgalomkorlátozásra kell számítani, egy sávon haladhatnak majd az autósok. Hozzátette, aki teheti az a Hattyas sor, vagy a Szabadkai út felé kerüljön. A buszközlekedést nem befolyásolja a felújítás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb