Mindenmás

Ti választottatok, az SSI Home Design pedig elhozta Nektek a legmenőbb ajándékokat!

Legutóbbi cikkünk óta nagyon sok Szeged365 Family üzenetet kaptunk tőletek, amikben az SSI Home Design Kft.-ben található fürdőbombákról érdeklődtök. Természetesen nem hagyhattuk szó nélkül a dolgot, így beszéltünk Simon Szimonettával és Alexandrával, hogy lepjenek meg titeket egy különleges darabbal. A lányok magukhoz hűen azonnal küldték is a képeket, és rögtön KETTŐ darab fürdőbombát is felajánlottak nektek.

Legutóbb az SSI Home Design Kft. egyedi lakberendező stúdiójából jelentkeztünk be nektek, ugyanis ezerrel dübörög még most is a nagy őszi leárazás Szeged kedvenc lakberendező üzletében. Simon Szimonetta, az SSI Home Design lakberendezője örömmel vezetett minket körbe és mutogatta meg a különleges kiegészítőket, amiket most egy naponta változó akció keretében akár 50% kedvezménnyel is hazavihettek.

A visszajelzéseitek alapján hatalmasat pörögnek a kedvezményes kiegészítők. Szimonettáék elmondása szerint a meghirdetés utáni 1-2 órában szinte azonnal elfogynak a különböző lakberendezési tárgyak, így érdemes folyamatosan figyelni az oldalukat, ugyanis először mindig ott kaphattok információkat a friss ajánlatokról.

A legutóbbi videónkban azonban sokatoknak feltűnt a háttérben néhány fürdőbomba, amiket külön nem mutattunk be nektek. Megkérdeztük Szimonettáékat, hogy mikor lesznek akciósak ezek a termékek. Szinte azonnal jött a válasz: „Odaadjuk ajándékba!”. Először azt hittük, csak viccelnek, de nem! A hír igaz, szóval mi ki is sorsoljuk köztetek a fürdőbombákat. Mutatjuk mit kell tennetek, ha ti akarjátok megnyerni valamelyiket:

Irány a Szeged365 Facebook oldala, ahol a cikk alatt kommentben várjuk, hogy ti melyik fürdőbombát vinnétek haza szívesen: Hókusz Pókusz, vagy Múmiu fürdőbomba? Ha esetleg valamelyik ismerősötöknek is szívesen ajánlanátok, akkor jelöljétek meg kommentben!

Ha még nem láttátok a videót, ami után ennyire felkapottak lettek ezek a fürdőbombák, akkor itt most megtekinthetitek:

Elérhetőségek:
SSI Home Desing Kft.
Szeged, Bibó István utca 1. fsz. 6.
+36 (20) 267 2802
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb