GasztroVideo365

Szeged gasztronómiai csúcsa: A Bistorant Étterem prémium menüje országos első helyezett lett! Nyerd meg tőlünk a menüt, mi már meg is kóstoltuk! FENSÉGES! (Videó)

A Szeged365 Family megkóstolta, most te jössz: a Bistorant Étterem díjnyertes prémium menüje mostantól elérhető! A DiningCity Étterem Hét győztese, prémium kategóriában SZEGED! Mi gyorsan gratuláltunk is a teljes csapatnak, és meg is kóstoltuk a menüt. Semmi spojler nincs abban ha eláruljuk: fenséges volt. Sőt, a Szeged365 Family egyik szerencsés tagjának és párjának fel is ajánlották nyermeényben! Nyerd meg Te!

Szeged gasztronómiai életének egyik csillaga, a Bistorant Étterem, most nem csak a Tisza-parti várost, de az egész országot is meghódította. Az Országos Étterem Hét versenyen, amit a DiningCity szervez, prémium kategóriában első helyezést ért el. A versenyen 161 étterem indult, és a díjazottakat több mint 3500 vendégértékelés alapján választották ki. A Szeged365 Family is ott volt, és készítettünk egy exkluzív videót, amiben Muráti Balázs, az étterem ügyvezető üzletvezetője mesél a győzelemről és az étterem filozófiájáról.

A MENÜ, AMI MINDENKIT LEVETT A LÁBÁRÓL

A díjnyertes menü igazi gasztronómiai utazás. Előételként kóstoltunk szarvastatár szendvics savanyított namekó gombával, levesként fehércsokoládés édeskömény krémleves garnélával és vörösboros kaviárral. A főétel egy dámszarvas steak füstölt zellerpürével, paszternák ropogóssal és vörös áfonyás nudlival. Desszertként pedig egy fekete-erdő Panna Cotta kerül az asztalra. A Szeged365 Family videójában Muráti Balázs is bemutatja ezt a lenyűgöző menüt.

A DiningCity platformja már 1998 óta segíti az embereket abban, hogy a legjobb éttermeket válasszák. Magyarországon 2010 óta van jelen, és az Étterem Hét is az egységes koncepciójuk része. A Bistorant Étterem ebben a rendkívül erős mezőnyben is kiemelkedett, és ezzel Szeged is bekerült a gasztronómiai térképre. Muráti Balázs külön kiemelte a Szeged365 kamerái előtt is: nagyon sok ember fantasztikus munkája kellett ahhoz, hogy megnyerjék ezzel a menüvel ezt a rangos eseményt.

A Bistorant mostantól lehetővé teszi, hogy ezt a díjnyertes menüt te is megkóstold. A Szeged365 Family és a Bistorant közös játékot is indít, ahol megnyerheted ezt az egyedülálló gasztronómiai élményt. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és kóstold meg te is, miért is érdemelte ki a Bistorant az első helyezést a prémium kategóriában! MINDEN RÉSZLET ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb