Mindenmás

Keresztben áll egy busz a Temesvári körút és a Csanádi utca sarkán, a Készenléti Rendőrség is kint van a helyszínen (videó) (frissítve)

A Temesvári körút és a Csanádi utca sarkán dugó van, körülbelül 10 perce áll a forgalom. Keresztben áll egy busz az úton – írta Kamilló olvasónk percekkel ezelőtt. Egyelőre Olvasói beszámolókból annyit tudtunk meg, hogy nem baleset történt, a helyszínen a Készenléti Rendőrség tartózkodik kint.

Amint bővebb információhoz jutunk, frissítjük cikkünket. Vezessetek óvatosan, ha arra jártok!

@szeged365

Keresztben áll egy busz a Temesvári körút és a Csanádi utca sarkán, a Készenléti Rendőrség is kint van a helyszínen

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

FRISSÍTVE: AZ ELEKTRONIKUS RENDSZER TILTOTTA A MANŐVERT

A történtek után felkerestük a Volánbuszt, válaszlevelükben azt írták, hogy “az S60-1/1001 járaton november 3-án reggel szolgálatot teljesítő autóbusz-vezető a Szeged, Sportcsarnok megállóhely után megpróbált korrigálni egy téves fordulást, de a beépített elektronikus rendszer letiltotta a manővert. A busz emiatt leállt, és a Temesvári körút és a Csanádi utca kereszteződésében forgalmi akadályt képzett, amit rendőrségi forgalomirányítás mellett sikerült felszámolni.”

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb