Mindenmás

Angelina Jolie a fővárosi Operaházban járt, és megkönnyezte a Requiem című darabot

Örömteli látogatásról számolt be a Facebook-oldalán Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója, aki több képet is közzétett a világhírű operaénekes, Maria Callas életéről szóló film Oscar-díjas főszereplőjéről, Angelina Jolie-ról, aki csütörtökön Giuseppe Verdi Requiemjét nézte meg az Operában a film rendezőjével, a chilei Pablo Larraín oldalán a fővárosban.

Ókovács Szilveszter, a Magyar Operaház vezetője osztotta meg a hírt közösségi-oldalán, hogy a csütörtök esti előadás alatt a közönség soraiban egy különleges vendég foglalt helyet. Angelina Jolie egy páholyból nézte végig az Operaház művészei által feldolgozott Verdi-darabot. Az alkotást egy ponton a művésznő a képek tanúsága szerint még meg is könnyezte.

„Tegnap nem Angelina Jolie, a Maria (Callas) c. filmet forgató színésznő volt a főszereplő az Operaházban, hanem Verdi, az ő Rekviemje és az OPERA művészei. (De azért fotósunk szemfülessége dicséretes.) Viszont döbbenetes erejű, megható esténk volt. Ezt a művet egy itáliai parasztfiú kezéből folyatta ki a Jóisten. Duplázás holnap, triplázás szerdán!” – írja az Operaház főigazgatója Facebook-oldalán. A színésznő egyébként nemrég érkezett Magyarországra, ugyanis három hónapig itt forgat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb