Mindenmás

Balesetet okozott egy sofőr Szentesen, aztán segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről

Balesetet okozott egy sofőr Szentesen, aztán segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyében – tudtuk meg szerdán, és az is kiderült, hogy a balesetet a vétkes autó előtt haladó jármű vezetője észlelte, végül ő segített a bajba jutott motoroson.

Mint a rendőrség közleményében írja, a megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. július 22-én egy Volkswagen Passattal a 45-ös főúton közlekedett, és egy másik autót akart megelőzni. A manőver során azonban nem győződött meg arról, hogy mögötte egy motoros szabályosan előzni kezdte, ezért oldalról nekiütközött, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A VÉTKES AUTÓ ELŐTT HALADÓ JÁRMŰ SOFŐRJE VETTE ÉSZRE A BALESETET

A balesetet a Volkswagen előtt haladó jármű vezetője észlelte, félreállt, és segítséget nyújtott az árokba csúszott, megsérült motorosnak. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként órákon belül azonosították a 37 éves szentesi sofőrt, elfogták, és előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra. A segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt indult eljárást a rendőrök lezárták, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb