MindenmásVideo365

Örömhír: Egyre népszerűbbek a szegedi Fontanus Egészségközpont szolgáltatásai! Kutatási eredményeik számos területen megoldást nyújtanak. Mutatjuk, melyek ezek!

Szegedi innováció a javából: a Fontanus Egészségközpontban a szegedi szakemberek által kifejlesztett új szolgáltatások és edzésprogramok egész sora várja a vendégeket, melyek minden korosztály számára kínálnak megoldásokat. A korábban már bemutatott Balance² program most új dimenziókat nyit a kamaszok előtt, miközben a szegediek egészségmegőrzése továbbra is a középpontban áll. 

Tudományos megalapozottság és helyi elkötelezettség: a Fontanus csapata nem csupán az egészség megőrzésére, hanem az aktív közösségi életre is hangsúlyt fektet. A változatos Balance² óratípusok – legyen szó a PreFit, FreshFit vagy a Balance2 Mínusz órákról – mind-mind a személyre szabott fejlődés eszközei lehetnek. És ne feledjük, hogy a kamaszokat, kismamákat és a sportolókat is személyre szabott, speciális edzésekkel várják a szakemberek.

A szegedi tudomány izgalmas eredményeit már korábban is megcsodálhattuk, most pedig a gyakorlatban is kipróbálhatjuk azokat. Ne maradjon le senki: a Fontanus Egészségközpont szolgáltatásairól készült videónkat itt tekintheti meg, és fedezze fel a szegedi szakértelem által nyújtott lehetőségeket:

Kíváncsi lett? Látogasson el a Fontanus Egészségközpontba (Szeged, Vadász u. 2/B), ahol a személyes tapasztalat mellett a szakmai hozzáértés is garantált. Ha a Kamasz Balance2 érdekli, további információkért hívja Vető-Szabó Gabriellát a 06 70 944 6125-ös telefonszámon! Ne feledje, a szegedi tudomány nem csupán elmélet, hanem a mindennapok része!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb