Sport

Felkerül a Legendák Falára, Juan Carlos Pastor visszalátogat Szegedre

Az OTP Bank-Pick Szegedtől 10 év után nyáron elköszönő korábbi vezetőedző, Juan Carlos Pastor a Telekom Veszprém elleni rangadó napján kerül fel a Legendák Falára. Az ünnepi alkalomra pedig vissza is tér Szegedre.

„Klubunk erre a nem mindennapi összecsapásra meghívta Juan Carlos Pastort és feleségét. Nem csak azért, hogy együtt szurkoljon velünk, hanem, hogy együtt ünnepeljünk. A meccs előtt csapatunk egykori mestere, minden idők legeredményesebb szegedi edzője, Juan Carlos Pastor felkerül a Legendák Falára” – olvasható a szegedi csapat közleményében.

LEGENDÁK MELLÉ KERÜL A LEGENDA

A szombati OTP Bank-Pick Szeged–Telekom Veszprém összecsapás előtt tartják meg az ünnepséget A Legendák Falára dr. Bérczi Mihály, Ludányi Márton, Lele Ambrus, Tóth Géza, Tenke Endre, Szabó „Sonka” László, Fekete Róbert, Mezei Richárd, Bajusz Sándor és Jonas Källman került fel a PICK Aréna avatóján, 2021. december 9-én.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb