Mindenmás

Kifeszítette a busz ajtaját, rángatni kezdte a visszapillantó tükröt, végül pedig a sofőrt is mellkason ütötte egy férfi Szegeden

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki bántalmazott egy buszsofőrt Szegeden. Az ügyben nyomozás indult – tudtuk meg szerdán a rendőrségtől. Mint kiderül, a férfi kifeszítette a busz ajtaját, rángatta a visszapillantó tükröt, végül pedig a sofőrt mellkason ütötte.

A rendőrség közleménye szerint november 6-án egy szegedi autóbuszon utazó utas – aki előzetesen nem jelezte leszállási szándékát – az egyik megállóhelynél dühében kifeszítette az ajtót. Miután leszállt, rángatni kezdte a jármű jobb oldali visszapillantó tükrét.

A SOFŐR KÉRDŐRE VONTA, VÉGÜL A FÉRFI MELLKASON ÜTÖTTE

Viselkedéséért a sofőr kérdőre vonta őt, és felszólította, hogy a rendőrök kiérkezéséig maradjon a helyszínen. A dühöngő férfi a kérést figyelmen kívül hagyva elindult, majd a nyomába eredő buszsofőrt mellkason ütötte. Az egyenruhások előállították a 38 éves agresszort, akit gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók a Szegedi Rendőrkapitányságon. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indult ellene eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb