Mindenmás

Súlyos baleset történt: kamionok és teherautók ütköztek az M0-áson, a Szeged felé vezető oldalon, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Kedden délelőtt 10 óra körül két kamion és két teherautó ütközött egymásnak az M0-son. A 10-es kilométernél történt a baleset, a Szeged felé vezető oldalon – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Mint kiderült, a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, ahova mentőhelikopter is érkezett. Az egység megkezdte a járművek áramtalanítását. Jelenleg teljes útlezárás van a Szeged felé vezető oldalon.

NÁTRIUM-HIDROXID ÖMLÖTT AZ ÚTRA

A rendőrség azt írja, hogy az egyik járműszerelvényből nátrium-hidroxid ömlött a pályatestre, a mentesítés folyamatban van. A helyszínelés és a műszaki mentés még órákig eltart. Kerülni a 3,5 tonna alatti gépkocsik a Balatoni út, Tétényi utca, Angeli utca irányába tudnak, a pályára a 12-es számú csomópontban térhetnek vissza. Tehergépkocsik a 7-es főúton Érd irányába és M6 autóúton közlekedhetnek. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb