Mindenmás

Elütöttek egy kerékpárral közlekedő hölgyet Vásárhelyen, a sofőr csak kiszólt az ablakon, majd továbbhajtott

Hétfőn elütöttek egy kerékpáros asszonyt Hódmezővásárhelyen – derült ki a HMVHLY Car Life nevű Facebook csoportból. A dolog pikantériáját az adja, hogy a sofőr csak kiszólt a kocsiból, hogy megkérdezze, jól van-e a hölgy, majd egyszerűen továbbhajtott. A történteket az is tetőzte, hogy megrongálódott a kerékpár az ütközés következtében, amit végül el is loptak.

“A tegnapi napon édesanyámat, aki a Tesco felé tartott a Hódtó utcán a kerékpárjával, egy a bérházak közül kihajtó hölgy kék vagy zöld autójával elütötte. Édesanyám a földre esett, viszont a hölgy nem szállt ki az autójából, csak kiszólt az ablakon, hogy jól van-e, majd tovább hajtott” – így kezdte a történetét egy hölgy a HMVHLY Car Life nevű csoportba, majd az is kiderült, hogy szemtanúkat keres.

A KERÉKPÁR IS TÖNKREMENT, MAJD ELLOPTÁK

“Várom az elkövető hölgy jelentkezését is, ha magára ismerne és tartja magát annyira becsületesnek, hogy ezt megtegye” – hangsúlyozta, és azt is kiemelte, hogy az édesanyja szerencsére jól van a történtekhez képest, “viszont jó pár zúzódást szerzett, és a kerékpárja is tönkrement, amit az eset után nem sokkal, egy nem túl szerencsés delikvens eltulajdonított” – írta. A történet is jól mutatja, hogy mennyire nem figyelünk a másikra! Vigyázzatok magatokra, és egymásra!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb