Mindenmás

Százezreket csalt ki a megrendelőitől egy felgyői cég tulajdonosa

A csongrádi nyomozók lezárták az eljárást azzal a férfival szemben, aki több esetben is százezreket csalt ki megrendelőitől. Mint a rendőrségtől megtudtuk, legalább három megrendelőt vert át, így csaknem egymillió forint lett a kár értéke.

A rendőrségre 2022. júniusában érkezett bejelentés, mely szerint egy felgyői cég négy hónapon belül sem szállította le a megrendelt és kifizetett acéllemezeket. Nem sokkal később további két sértett is feljelentéssel élt a vállalattal szemben, mindketten hasonló történetekről számoltak be: több százezer forintos megrendelésüket hónapok óta nem teljesítették, így összesen csaknem egymillió forintra nőtt a kár mértéke.

ELŐVETTE A RENDŐRSÉG A CÉG TULAJDONOSÁT

A detektívek azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során gyanúsítottként hallgatták ki a cég tulajdonosát, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését. A Csongrádi Rendőrkapitányság megküldte az ügy iratait az ügyészségre, a férfinak csalás vétsége miatt kell felelnie.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb