Mindenmás

Több birkát is elgázolt a vonat Kisteleken, a gazdát vonják most felelősségre

A kisteleki rendőrök befejezték a nyomozást azzal a helybéli gazdával szemben, aki a vasúti közlekedés biztonsága ellen vétett – tudtuk meg szerdán a rendőrségtől. Mint kiderült, a vasúti átjáróban több birkát is elgázolt egy vonat, mert az állatok kiszöktek és most a gazdát vonják felelősségre emiatt.

A közleményben azt írják, hogy a rendőrségre 2023. július 2-án érkezett bejelentés, mely szerint egy kisteleki vasúti átjáróban egy vonat több birkát is elgázolt. A helyszínre érkező körzeti megbízottak helyismeretének köszönhetően a birkák tulajdonosát nem sokkal a balesetet követően azonosították.

BEISMERTE, HOGY NEM KERÍTETTE EL MEGFELELŐEN AZ ÁLLATOKAT

A helybéli gazda a gyanúsítotti kihallgatásán beismerte, hogy birtokán nem kerítette el megfelelően az állatokat, amik így kiszökhettek a sínekre. A Kisteleki Rendőrkapitányság lezárta az eljárást, az ügy iratait pedig megküldte az ügyészségnek. A férfinek vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt kell felelnie.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb