Mindenmás

Sárgás, zavaros lehet majd a víz, hálózatöblítési munkálatok lesznek Szegeden – mutatjuk, mikor és hol

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat öblítést végez 2023. november 17. és 22. között Kiskundorozsmán, Sziksóson, Subasán, Béketelepen, Baktóban, a Baktói kiskertekben, Petőfitelepen, Tápén, Tarjánban, Makkosházán és Fodorkertben – közölte szerkesztőségünkkel a vízmű.

Mint kiderült, a hálózat öblítése során nyomáscsökkenés következhet be, és a víz átmenetileg sárgássá, zavarossá válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas lesz, azonban azt javasolják, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt, vételezzen mindenki a szükségleteknek megfelelően ivóvizet.

RÖVID IDŐN BELÜL VISSZAÁLL MAJD A VÍZELLÁTÁS

A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség – ígéri a Szegedi Vízmű. Kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban a vízfelhasználással üzemelő háztartási gépek, műszaki eszközök üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb