Közélet

Szentkirályi Alexandra: pénteken indul a nemzeti konzultáció, karácsonyig minden háztartásba kézbesítik

Pénteken kezdik kézbesíteni a kérdőíveket, ezzel pedig megkezdődik a nemzeti konzultáció – jelentette be Szentkirályi Alexandra, kormányszóvivő a Facebook-oldalára feltöltött videójában csütörtökön.

MINDENKI ELMONDHATJA A VÉLEMÉNYÉT

Szentkirályi Alexandra közölte, hogy a konzultáció során minden magyar ember elmondhatja a véleményét azokról a kérdésekről, amelyek alapvetően befolyásolják Magyarország gazdaságát és biztonságát. Mint a kormányszóvivő fogalmazott, a konzultáció azért fontos, mert az elmúlt időszakban “sok vitánk alakult ki Brüsszellel”.

Hozzátette, hogy a kormány tiltakozása ellenére egyre több pénzt követelnek Magyarországtól az orosz-ukrán háború finanszírozására, “migránsgettókat” hoznának létre, illetve eltöröltetnék a rezsitámogatást, a kamatstopot és az extraprofitadót, valamint folyamatosan támadják a gyermekvédelmi törvényt is.

KARÁCSONYIG KÉZBESÍTIK, JANUÁR 10-IG LEHET VISSZAKÜLDENI

A kormány mindenkit arra bíztat, hogy mondja el véleményét – hangsúlyozta. Közölte, hogy a konzultációs kérdőíveket karácsonyig minden háztartásba kézbesítik, azokat 2024. január 10-ig lehet visszaküldeni és a későbbiekben internetes kitöltésre is lesz lehetőség. “Álljunk ki közösen Magyarország szuverenitása mellett!” – hangoztatta Facebook-videójában Szentkirályi Alexandra.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb