KikapcsVideo365

Exkluzív Szeged365 pillanatok a Szálka Halászcsárda és Rendezvényházban: Fashion Night Show-n jártunk (videó)

Szeged, a Tisza partján, ahol a folyó csillogó hullámai elmesélik a város történetét, ott található a Szálka Halászcsárda és Rendezvényház. Ez a helyszín adott otthont a lenyűgöző Fashion Night Show-nak, ahol a legújabb esküvői ruhakollekciók kerültek a reflektorfénybe.

Az est fénypontja nem csupán a divat volt, hanem az is, hogy a Szálka, szegedi gasztronómiai ékköveként, egyedülálló környezetet biztosított a rendezvényhez. Varga-Miskolczi Ágnes rendezvényszervező szerint a szegediek imádják ezeket a divatbemutatókat, és a Szálka ideális választás volt, nem csak mérete, hanem kiváló szolgáltatásai miatt is.

Imádtuk ezt a rendezvényt is: akusztikus zene mellett DJ is szórakoztatott mindenkit, sőt egy elképesztően menő Selfie box is adta a parti hangulatot. Exkluzív videó a rendezvényről csak nálunk, mutatjuk is:

Szeretnétek egy ilyen különleges helyen rendezvényt tartani vagy csak élvezni a Szálka kiváló konyháját? Ne habozzatok, foglaljatok asztalt most! Várunk mindenkit szeretettel a Közép-Kikötő sor 9/A. címen, Szegeden. Érdeklődni és foglalni a 06 70 451 1818 telefonszámon vagy a [email protected] email címen lehet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb