KözéletVideo365

Wow, minden elismerésünk a Kalmár Motor Kft-nek: “Szeged szakképzéséért” díjjal ismerte el munkáját a Szegedi Szakképzési Centrum

Irtó büszkék vagyunk és tiszta szívből gratulálunk a Kalmár Motor Kft-nek, hisz a gyermekekért tett áldozatos munkájukat, továbbá a szegedi szakképzés színvonalának és presztízsének emelése terén elért teljesítményüket “Szeged szakképzéséért” díjjal ismerte el a Szegedi Szakképzési Centrum. Az ünnepélyes díjátadóra a Szegedi SZC Vedres István Technikum dísztermében került sor. Az eseményen mi is ott voltunk és persze elcsíptük néhány szóra a Kalmár Motor Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét, Kalmár Szilviát, sőt a Centrum főigazgatóját, Erdélyi Margitot is.

“HISZEK AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁSBAN…”

A Kalmár Motor Kft. 2018 őszén csatlakozott a duális képzési programhoz, amelynek keretén belül autó-és motorkerékpár szerelőket képeznek telephelyükön, mint kihelyezett, képzési központban. Hatósági, műszaki vizsgabázisként, autó-és motorszervizként is funkcionál a vállalkozás, így “széles spektrumú szerviztudásbázist” biztosítanak ráadásul az átjárhatóság is lehetséges a területek között – tudtuk meg Szilviától. Mindenki története sikersztori, hisz a tanult szakmákat sorra sajátítják el a Kalmár Motor Kft-hez érkező, korosztályban teljesen vegyes tanulók.

“LELKES, ELKÖTELEZETT KOLLÉGÁINK VANNAK”

“Ezzel az ember anyaggal csak jó iskolát lehet csinálni” – értette mindezt az oktatókra, diákok és a duális partnerekre Erdélyi Margit, a Szegedi Szakképzési Centrum főigazgatója. A díjazottak számára az elismerés új lendületet, a közösség tagjainak kölcsönös meg-és elismerését jelenti – fejtette ki a főigazgató. Nappali oktatás, felnőttek szakképzett oktatása, tréningek, szakmai képzések, felkészítések mind-mind a Centrum koordinálása alá tartoznak, mintegy 2000 fő kerül beiskolázásra évről-évre. Mindemellett rugalmas tanulási utakat, orientációs évet, műhelyiskolát és úgynevezett dobbantó programot kínálnak azok számára, akik a hagyományos iskolatípusban nem találják meg a számításukat.

A JÖVŐ MUNKAEREJÉT KÉPEZZÜK

Elánnal, hittel, szakértelemmel, a legújabb technológiával teszik mindezt, tehát képezik, nevelik, edukálják a jövő munkaerejét. A Szegedi Szakképzési Centrum célja, hogy olyan nemzedék kerüljön ki a kezeik közül évről-évre a munkaerőpiacra, amely megállja a helyét a versenyszférában, boldogul az életben és építi a magyar gazdaságot. A Szegedi Szakképzési Centrum, egyben a megfelelő szakma választása garanciát jelent a boldog életpályára, ezáltal többszörösen megteremtődik a win-win helyzet, hisz a boldog gyermek, a boldog család az alapja minden közösségnek, a cégekkel, egyetemmel, duális partnerekkel kötött együttműködések is ezen vezérelv mentén születnek.

Operatőr: Magyar Andor

A “Szeged szakképzéséért díjazott Kalmár Motor Kft-t itt találod:

KALMÁR MOTOR 

Szeged, Algyői út 58.

Telefon: 62 / 466 – 176

E-mail: [email protected]

Online: www.kalmarmotor.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb