MindenmásVideo365

Teltházas FullAnyuuuu-esten jártunk a szegedi a Hungi Vigadóban, ahol a nők zsebkendővel törölgették feltört érzelmeiket.

Szegedi nők rohamozták meg a péntek estét, pohár pezsgővel a kezükben, elegáns hangulatba burkolva foglalták el helyüket a nézőtéren FullAnyuuuu-előadására várva este hét órakor. Hogy mi történt a nézőtéren? Olvass tovább! 

FullAnyuuuu, azaz Suhai Niki negyedik előadását tartotta meg, ami olyan szenvedélyesre sikeredett, hogy bizony szem nem maradt szárazon. Heves és vegyes érzelmeket, energiàkat szabadítottak fel ezen az estén, a teremben szinte tapintható volt a tűz. Teljes döbbenet övezte a történeteket, és a mindenkiből felszakadó elfojtott érzelem szinte kilobbant a nézőtérre. Még férfi operatőrünk is megzuhant picit a kamerával véletlen valaki ölébe is pottyant, ahogy követni kezdte a sorok közt mászkáló FullAnyuuuu-t elkapta a flow. Természetesen a Szeged365 Family nem maradhat le ezekről a pillanatokról sem, egyedül a mi kameránk jutott be az előadásra. Mutatjuk is az exkluzív pillanatokat, miközben exkluzív interjút ad FullAnyuuuu:

Az előadás végén tényleg mindenkit elkapott valami megmagyarázhatatlan erő, amit nem is titkoltak a jelenlévő hölgyek: elárulták nekünk mit kaptak az előadástól, mit éreznek, mit visznek haza a lelkükben:

Az előadás témája “Szőnyeg alól a fénybe” cîmmel robbant bele a péntek estébe és érintette az őszinteséget, a hazugságot, az erőt, a bátorságot és természetesen mint mindig a gyógyító szeretetet. Ezt egy  perfomance-ban hozta le Suhai Niki a művészvilágban jártas Misurda Ágnessel azaz Chameeleon volt ebben a segítségére, akit annyira megihletett az előadás, hogy egy főnix madarat festett az este végére. 

Természetesen a Szeged365 family semmiről sem maradhat le. Exkluzív interjú Chameeleon művésszel. Katt!

Az előadás végén kígyózó sorok várakoztak az óriás festmény előtt és igyekeztek a szelfiket és öleléseket begyűjteni. A csoda ezen az estén is megtörtént, valami felszakadt, valami megdobbant, valami leesett, valami bevillant. Talán egy pillanatra láthatták a fényt, amit FullAnyuuuu, ahogy ő mondja előadásról-előadásra a kezében hordoz vagyis a lámpást! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb