Gasztro

Ezt most találtuk Nektek: 970 Ft-ért a VILÁG ÍZEI a PufiRizsa Bistroban!

Gondolkodtál már azon, mit vehetsz 970 forintból? Két vonaljegyet, egy latte-t, vagy egy ízletes, tápláló tésztát a PufiRizsa Bistroban. A választás a tiéd! Ne hagyj ki egy ilyen különleges ajánlatot, látogass el a PufiRizsa Bistroba, vagy rendelj házhoz! Mutatjuk a részleteket és a különleges ételeket, most extra kedvező áron. Mi sem hagyhattuk i! ;) 

Szeged szívében egy különleges gasztronómiai élmény vár! A PufiRizsa Bistroban most mindössze 970 forintért kóstolhatod meg a világ ízeit. Legyen szó távol-keleti, tengerparti vagy vegetáriánus tésztákról, nálunk minőségi, egészséges ételeket találsz, friss, helyi alapanyagokból, pénztárcabarát áron.

 A PufiRizsa Bistro menüje egy igazi ízorgia. A Távol-Keleti tészta indiai ízvilágával, curryvel, lime-mal, fahéjjal, tejszínnel és csirkemell kockákkal vár. A Tengerparti tészta garnélával, paradicsomos házi pestoval, chilivel és fokhagymával hozza el a tenger ízeit. A vegetáriánusoknak a Kis Zöld tészta gombával, cukkinivel, paradicsommal és házi cukkini pestoval készül. Természetesen mi is meglátogattuk őket, és gyorsan le is fotóztuk ezeket a csodákat, itt nézd meg Te is: 
 

A PufiRizsa Bistroban a minőség és az egészséges étkezés nem luxus. Hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli az ízletes, tápláló ételeket, anélkül, hogy a pénztárcájukat megterhelnék. Ezért ajánljuk ezt a fantasztikus lehetőséget, ahol mindössze 970 forintért élvezhetitek a házi, friss alapanyagokból készült tésztákat.

PufiRizsa Bistro
Boros József u. 18., Szeged
06 (30) 138 3746
INSTAGRAM
FACEBOOK
RENDELÉS


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb