Közélet

Még egy Szegeden is működő üzletlánc döntött úgy, hogy nem nyit ki december 24-én

A két karácsonyi munkaszüneti nap mellett idén december 24-én is zárva tart a Penny 230 magyarországi üzlete – jelentette be az üzletlánc, miután a múlt héten a Lidl bejelentette, hogy ők bizony nem nyitnak ki ezen a napon Szegeden sem.

„A Penny vezetése a munkavállalói és a vásárlói érdekeit megvizsgálva, továbbá a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) megkeresésére is reagálva döntött úgy, december 24. és 26. között valamennyi üzletét egységesen zárva tartja. Az üzletlánc ezzel párhuzamosan december 22-én és 23-án meghosszabbított nyitvatartással várják a vásárlóközönséget” – áll az üzletlánc közleményében.

A LIDL ÉS A ROSSMANN IS ZÁRVA LESZ

Elsőként a Lidl jelentette be, hogy a békemeneteket is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) valamint a „modern keresztény-szociális értékrendet képviselő szakszervezet”, az Egyenlő.hu partnere lett, és kétszáz magyarországi üzlete zárva tart majd december 24-én. Nem sokkal később a Rossmann is közölte, hogy a drogériái nem nyitnak ki december 24-én – emlékeztet a Telex.

A Penny üzletei december 22-én és 23-án este 22 óráig lesznek nyitva, december 27-től pedig már a szokásos üzemidőben várják a vásárlókat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb