Mindenmás

Kikanyarodott a motoros elé, ezzel pedig baleset okozott egy furgonos a Népkert soron – a rendőrség a szemtanúkat keresi

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében – tudtuk meg csütörtökön a rendőrségtől. Mint kiderült, a Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

A baleset 2023. november 7-én 7 óra 33 perc körül történt Szegeden, a Népkert soron. A sértett az általa vezetett segédmotoros-kerékpárral közlekedett, amikor egy ismeretlen személy egy – ismeretlen forgalmi rendszámú, fehér színű – furgonnal az úttest jobb oldaláról merőlegesen kikanyarodott elé. A nő fékezett és a segédmotor-kerékpárt megdöntve, neki ütközött a járműnek, mely következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan.

Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Szeged, Párizsi krt. 16-22. I. emelet), valamint telefonon a 06-62-562-400 telefonszám 14-25 vagy 10-85 mellékein, továbbá a 107 és a 112 számon lehet.

MIndeközben egy másik baleset szemtanúit is keresik:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb