Mindenmás

Meghalt az a kisbaba, akit császármetszéssel segítettek a világra, miután édesanyja halálos balesetet szenvedett a szomszédos vármegyében

Meghalt az az újszülött, akinek édesanyja autójával árokba hajtott, majd egy fának csapódott szerdán a Kecskemét és az M5-ös autópálya között húzódó Korhánközi úton, írta meg a Kecskemét365.hu. Mint a lap írta, a terhes édesanya nem élte túl a balesetet, gyermekét még akkor a helyszínen császármetszéssel segítették a világra, akit sikeres újraélesztést követően szállítottak kórházba, csütörtökön azonban sajnos kiderült, hogy a kisbaba sem élte túl a megpróbáltatásokat.

A NŐ MÖGÖTT VOLT BEKÖTVE A BIZTONSÁGI ÖV

Árokba hajtott és fának ütközött egy személyautó a Kecskemét és az M5-os autópálya között húzódó Korhánközi úton, azaz az 53102-es úton, Szerdán délelőtt 11 óra körül. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, írta meg akkor a Kecskemét365.hu. A helyszínelés során kiderült, hogy a biztonsági öv a nő mögött volt bekötve.

HŐSIES KÜZDELEM FOLYT A CSECSEMŐ MEGMENTÉSÉÉRT

A baleset után a kismama nem mutatott életjeleket, egy, a helyszínen tartózkodó egészségügyi dolgozó kezdte meg az újraélesztését. A küzdelem sajnos nem vezetett eredményre, ezért az idő közben a két mentőhelikopterrel és két mentőautóval a helyszínre érkező mentőknek, illetve a szintén riasztott koraszülöttmentőknek azonnali döntést kellett hozniuk: helyszíni császármetszést végeztek, írta meg a Kékvillogó.

ELHUNYT A CSECSEMŐ IS

A császármetszés sikeres volt, de a csecsemőt is újra kellett éleszteni a helyszínen. Az emberfeletti küzdelemnek köszönhetően végül a csecsemőt stabil keringéssel szállították kórházba. Az RTL csütörtökön azonban több forrásból is úgy értesült, hogy a kisbaba meghalt. Hivatalos megerősítés viszont az eljáró hatóságoktól nem érkezett. 

Forrás: kecskemet365.hu/kekvillogo.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb