Közélet

Kihirdették: Szegeden is indít jelöltet a Magyar Kétfarkú Kutyapárt

Főpolgármester-jelöltet nem indítanak a 2024-es önkormányzati választáson, de kerületi képviselőjelöltjei már vannak a Magyar Kétfarkú Kutyapártnak. Csütörtökön három városban és nyolc kerületben jelentett be képviselőjelölteket az MKKP. Mint kiderült, Szegeden is indítanak jelöltet, Tóth-Benedek Csanád személyében, tudta meg a Telex.

Mint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt közösségi oldalán írta, jelöltjeik mostanáig elvégezték az MKKP önkormányzati képzését, és az objektív feltételeket (házi feladatok elkészítése, legalább egy helyi ügy feldolgozása, a helyi kutyapártos csapat aktív szervezése) is teljesítették. A képzés elvégzését követően taggyűlés, a regionális koordinátorok, valamint a helyi szervezetek közösen döntöttek arról, ki és hol induljon el az önkormányzati választáson 2024-ben.

A KÉPZÉST MÁR TÖBB MINT EGY ÉVE ELKEZDTÉK

Az MKKP előképzőjéről Kovács Gergely, az MKKP társelnöke nemrég azt mondta, hogy ezt már több mint egy éve kezdték el az önkormányzati jelöltjeiknek. Ebben a képzésben van külön előadás a közbeszerzésekről, építésügyről, kulturális dolgokról, zöld ügyekről, meg arról, hogy egyáltalán mit tehet, meg mi a dolga egy önkormányzati képviselőnek. Kovács Gergely akkor azt mondta, hogy kb. 30-40 olyan ember van náluk, aki csinálja ezt a képzést, úgyhogy ennyi listavezetővel számol az önkormányzati választásokra. Ezek alapján a jövőben további bejelentések is várhatóak még. 

A szegedi jelöltről, Tóth-Benedek Csanádról bővebb infókat ITT találsz.

Forrás: telex.hu/Magyar Kétfarkú Kutya Párt FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb