Kikapcs

Délvidéki magyar értékek nyomában: Szegeden találkozhatunk a szabadkai Pannon TV értékmentő műsorkészítőivel

November 30-án 18 órai kezdettel a szabadkai Pannon TV „Kincsesládánk” című műsorának közönségtalálkozójára várja a szegedi Délvidék Ház az érdeklődő közönséget, tudtuk meg a szervezőktől.

 A „Kincsesládánk” bejárja a délvidéket, felkutatja és bemutatja azokat a településeket, ahol magyar emberek akár többségben, akár szórványban eredeti értékeket képviselnek, és adja ezt tovább szóban és képekben.

BEPILLANTHATUNK A KULISSZÁK MÖGÉ

A Délvidék Házban közelgő közönségtalálkozót Király Mirella a Pannon Rtv munkatársa, a műsor szerkesztője moderálj. Bemutatja a Kincsesládánkat, a műsorvezetőt, Búzás Zsuzsannát, valamint a műsor operatőrét, Szalai Adriánt. Az est során bepillantást nyerünk a forgatások rejtelmeibe, a műsorszerkesztés titkaiba, amelyhez filmbejátszásokat vágtak össze a készítők az elmúlt négy év epizódjaiból.

A MŰSOR TÖBB DÍJAT IS ELNYERT

A Kincsesládánk 2017-ben a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének Elektronikus Média díját, majd 2018-ban a Kulturális filmek fesztiválján a Közönségdíjat nyerte el a Hertelendyfalván forgatott „A vér nem válik vízzé” elnevezésű epizóddal a vajdasági székelyek életéről.

Mint a szervezők írták, a műsor után egy kellemes beszélgetésre invitálják közönséget, ahol egy pohár bor mellett élvezhetik a műsor készítőinek társaságát.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb