GasztroKikapcs

Elérkezett Szegedre a csülök-rajongók ideje: fullos fogásokkal készül egy héten át a Garden Bistro

Hangulatos programokkal, remek estekkel melegít fel bennünket a Garden Bistro & Beach Szeged a hűvös napokon is Szegeden. November 25-től egészen december 3-áig, egy héten át Szegedre hozzák ugyanis az Oktoberfest hangulatát. Egy héten keresztül este 20 órától fenséges csülök fogásokkal készülnek Nektek. A csülök pedig sörrel csúszik a legjobban, ezért a csülkök mellé egy sör akcióval is készül a Garden csapata.

FULLOS CSÜLÖK FOGÁSOKKAL VÁRNAK EGY HÉTEN ÁT

Alig van más fenségesebb étel, mint a jól elkészített csülök, s aki kóstolta már a Garden Bistro & Beach Szeged fogásait, tudhatja, az étterem csapata igazán mesterien forgatja a fakanalat a konyhában. Ezúttal is alaposan kitesznek magukért, így olyan ínycsiklandozó csülök fogásokkal kényeztethetjük ízlelőbimbóinkat, mint:

  • a káposztás-füstölt csülkös rétes selymes paprika mártással,
  • a Bajor Csülkös Lepény (magvas mustár, tépett csülök pirított káposzta, hagyma tempura) steak burgonyával, garden szósszal,
  • a fokhagymás csülök hús roppanós bundában vajas burgonyapürével almás majonézes cékla salátával,
  •  a sertés csülök Pékné módra ( vele sült burgonyával, sörtésztás hagymakarikával),
  • vagy nem utolsó sorban a bajor kemencés csülök lecsós steak burgonyával, pirított káposztával.

Ha szereted a csülök ropogós bőrét és porhanyós húsát, biztosan megtalálod a kedvencedet a széles választékból, sőt, a Garden csapata minden csülök mellé ajándék Heineken sörrel kedveskedik vendégeinek.

MOZGALMAS IDŐSZAK INDUL A GARDENBEN: JÖN A MIKULÁS, KEZDŐDIK A KARÁCSONYI ADOMÁNYGYŰJTÉS ÉS MÉG ELŐSZILVESZTEREZHETÜNK IS PETER ŠRÁMEKKEL

A Garden Bistro csapata azonban nem csupán a csülök fogások rajongóira gondol: december 3-án, 12 és 15 óra között a gyerekek nagy örömére maga a Mikulás látogat el az étterembe, aki puttonyában sok-sok ajándékkal érkezik majd a legkisebbekhez.

De a Garden csapata azokra a gyermekekre is gondol, akiknek az ünnep nem lehet felhőtlen: idén is megszervezik ugyanis adománygyűjtő jótékonysági akciójukat a Szegedi Gyermekklinika kis betegeinek. A jó ügy érdekében december 4-től várják az új gyerekjátékokat a Gardenben található karácsonyfa alá, melyeket december 23-án személyesen visznek el a gyerekeknek.

Az év vége pedig a mulatság ideje az étteremben is: december 29-én, 19 órától fergeteges előszilveszteri bulival készülnek, ahol Peter Šrámek, Fonogram-díjas énekes fogja hangjával elbűvölni a vendégeket. Ami garantált, a remek fogásokból biztosan nem lesz hiány, melyet a már megszokott családias környezetben költhetünk el.

Foglalj asztalt már most a Garden Bistro & Beach Szeged novemberi és decemberi programjaira, egy biztos, az egész család imádni fogja!

Telefonszám: +3670 427-33-66

Cím: Damjanich u. 7/A, Szeged

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb