Mindenmás

Ellopta a kocsit Mindszentről, majd az árokba csapódott vele egy fiatal férfi

Nyomozás indult annak a férfinak az ügyében, aki jogtalanul használt egy autót, majd balesetet szenvedett vele – tudtuk meg a rendőrségtől. Mint kiderült, az eset most novemberben történt, és Mindszentről lopta el az autót a férfi.

A közlemény azt írja, hogy a megalapozott gyanú szerint 2023. november 15-én egy férfi elvitt egy autót a sértett mindszenti háza elől, majd Szentes felé indult. Útközben azonban elvesztette az irányítást a jármű felett, az árokba hajtott, az összetört kocsit pedig hátrahagyta. 

EGY MÁSIK KOCSIT IS ELLOPOTT

Az egyenruhások azonosítottak egy 21 éves mindszenti lakost, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon,  beismerte a tettét. Kiderült, hogy korábban szintén a tulajdonos tudta nélkül, jogtalanul használt egy másik gépjárművet is. Jármű önkényes elvételének bűntette miatt indult ellene eljárás.

Fotó: police.hu

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb