Szegedi ArcokVideo365

Péntek délelőtti The Voice Szegeden: dalolva lambadázott végig a Kárász utcán egy férfi, majd leköpte városunk karácsonyfáját és azt hangoztatta, hogy mind meg vagyunk átkozva

Nem semmi videókat kaptunk olvasóinktól péntek délelőtt, mely szerint egy férfi végig hangosan énekelve és táncolva zúzott végig a Kárász utcán, nem kis meglepetés okozva ezzel a sétálóknak.

Tibi azt írta nekünk, hogy a performansz a Klauzál téren is folytatódott, ahol azt kiabálta, hogy “senkinek sincs hangja, csak sz@pjátok a mikrofont”, majd a srác odament a tegnap frissen felállított fenyőfához és nemes egyszerűséggel leköpte. Olvasónk szerint eközben azt mondogatta, hogy “átkozottak vagytok, mind meg vagytok átkozva”.

@szeged365

Napi trash, péntek délelőttre: dalolva lambadázott végig a Kárász utcán egy férfi, majd leköpte a Szeged karácsonyfáját és azt hangoztatta, hogy mind meg vagyunk átkozva…

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Mint kiderült, ezek után egy arra járó két idős hölgy megkérdezte, hogy “talán a homlokunkra van írva, hogy átkozottak vagyunk?”, majd azt is megjegyezték, jó fű lehetett az, amit szívott a srác. Nos, hogy ki volt az illető azt egyelőre nem tudjuk, de elég érdekes látványt nyújtott így péntek délelőttre.

@szeged365

Péntek délelőtti The Voice Szegeden…

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Köszönjük az infókat és a videókat olvasóinknak!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb