Közélet

Volt, hogy az “ott lakók” agresszív fellépése miatt rendőri segítségre volt szükségük, kitakarították az ipari mennyiségű szemetet a Novotel-felhajtónál a rakparton

Csütörtök este számoltunk be nektek arról, hogy ipari mennyiségű szemét árasztotta el a Huszár Mátyás rakpart Novotel felőli lejárójánál lévő részt. Mint Makrai László, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója kérdésünkre elárulta, ma az SZKHT munkatársai kitakarították az említett területet, így újra tisztaságtól ragyog a rakpart ezen része.

VOLT, HOGY AZ OTT LAKÓK AGRESSZÍV FELLÉPÉSE MIATT RENDŐRI SEGÍTSÉGRE VOLT SZÜKSÉGÜK

Makrai László azt is elárulta, most ugyan problémamentesen zajlott a takarítás, de ez nem volt mindig így. Korábban előfordult olyan, hogy az “ott lakók” agresszív fellépése miatt rendőri segítséget kellett kérnie az SZKHT munkatársainak.

VISSZATÉRŐ PROBLÉMA SZEGEDEN

A kérdéses rész hosszú évek óta megoldatlan problémája a szegedi belvárosnak, a feljáró alatti részen időnként (vagy állandó jelleggel) hajléktalanok húzzák meg magukat, a problémák pedig viszonylag gyakoriak:

  • a Szeged365 olvasói több alkalommal is számoltak már be – a főleg a nyári hónapokban – a környéken terjengő, fojtogató bűzről,
  • a helyszínen több alkalommal volt már verekedés,
  • sőt, tavaly nyáron még egy tűzeset is bekövetkezett, akkor az ott “lakók” matraca kapott lángra a hőségben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb